Gezocht: Wijnadviseur wijnwinkel OONIVOO

Wegens geweldige groei zijn wij per direct op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega wijnadviseurs. Wil jij onze klanten verleiden en ons team komen versterken? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

OONIVOO is een droom die uit kwam voor vinoloog en wijnfreak Marco van Bergen. Inmiddels bestaat Oonivoo uit een restaurant (Oonivoo Winespired) en sinds ruim een jaar ook een winkel (Oonivoo Wines&More). Alles wat we bij OONIVOO doen vertrekt vanuit de wijn, zowel in het restaurant als in de winkel. 

In onze winkel verkopen we ruim 1500 kwaliteitswijnen. Het overgrote deel importeren we zelf via ons vennootschap bij Les Généreux. In onze winkel hebben we een Vault waar de echte parels in liggen, zowel van Les Généreux als via andere importeurs. In een jaar tijd zijn we hard gegroeid en hebben we met de aankoop van het naastgelegen pand de basis gelegd voor de volgende fase!! We zoeken per direct nieuwe collega’s die met ons willen doorbouwen aan dit prachtige avontuur!

Wat ga je doen?

Bij Oonivoo Wines&More ga je onze klanten verleiden en adviseren bij hun volgende wijnaankoop. Je bent net zo bedreven in het adviseren van de klant voor wie de wijnwereld onbekend terrein is als de echte freak die zijn of haar wijnkelder aan wil komen vullen met schatten uit onze Vault. Je zorgt dat de winkel altijd netjes is en dat iedere klant zich welkom en gezien voelt.

Met wie ga je werken?

Als wijnadviseur word je onderdeel van een enthousiast, ambitieus en jong team. Een team met wijnpassie én een team waarin kennis en ervaringen met elkaar worden gedeeld.

Wie ben jij?

Je bent commercieel, klantgericht en vooral knetter gek van wijn! Je wil graag werken in een omgeving waar je iedere dag maximaal met jouw wijnpassie bezig bent en van je hobby je werk maakt. Daarnaast ben je leergierig en een echte teamplayer. Zowel als je parttime of fulltime wil werken komen we graag met je in contact. Het zou mooi zijn wanneer je tenminste beschikt over WSET2 of SDEN3. Alle extra kennis is alleen maar mooi meegenomen. Als laatste woon je op maximaal 30 min rijden van Uden. Oh ja, je wil natuurlijk ook goed verdienen. Maak je geen zorgen, we hebben goede arbeidsvoorwaarden. Als jij de juiste kwaliteiten hebt dan komen we daar altijd uit!

Passen wij volgens jou goed bij elkaar?

Mail dan je motivatie en cv naar marco@oonivoo.nl, dan laten we snel wat van ons horen.

 

 

Even geduld a.u.b.