Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op beoordeling

Riedel Vivant:
hét wijnglas voor een optimale beleving

Maxi Riedel  Het multifunctionele wijnglas
  Van Oostenrijkse wijnglasspecialist Riedel
  Intelligent design geeft optimale wijnbeleving
  Aanbevolen door Parker en Perswijn

Goede wijn behoeft geen krans, maar wél een geschikt wijnglas. Maakt dat dan echt zoveel uit, het soort glas waaruit je wijn drinkt? Ja! Een goed glas zorgt namelijk, door de vorm en afmeting van de kelk, voor een optimale geur- en smaakbeleving van de wijn.

De prestigieuze Oostenrijkse glasblazer Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwerpen van het ideale wijnglas. Innovatie staat daarbij op nummer één. Zo is het bedrijf wereldberoemd geworden met z’n druivenras-specifieke kristallen glazen. Vandaag de dag staat het familiebedrijf onder leiding van de charismatische Maximilian Riedel. Hij zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat Riedel wereldwijd hét glasmerk is en blijft. Dat lukt hem goed: niet voor niets wordt Riedel warm aanbevolen door toonaangevende wijnmakers, wijnjournalisten en sommeliers.

Speciaal voor de avontuurlijk ingestelde wijndrinker heeft Riedel de Vivant-serie ontwikkeld. Anders dan andere lijnen biedt Riedel Vivant geen druifspecifieke glazen, maar een rodewijnglas en een wittewijnglas. Ideaal, want zo heeft u maar twee soorten glazen nodig om ál uw favoriete wijnen te drinken.

Nieuwsgierig? Bestel snel en oordeel zelf. We beloven dat u hierna nooit meer anders wilt!


Even geduld a.u.b.