Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op beoordeling

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

traisental

Kleine maar fijne herkomstbenaming in Oostenrijk met de status van DAC (Districtus Austriae Controllatus). Traisental ligt op de zuidelijke oever van de Donau, tegenover de Wachau en het Kremstal. Wijngaarden vind je er op de hellingen langs de rivier Traisen. De droge bodems met kalk en kiezel dwingen de stokken om diep te wortelen. Mede daardoor beschikken de wijnen over een mooi mineraal karakter. Onder de DAC vallen alleen bottelingen van de witte rassen grüner veltliner en riesling. Ze komen op de markt in twee versies: Klassik, met minimaal 12% alcohol en Reserve, met minimaal 13% alcohol.


1

Huber Traisental Rosenweg Grüner Veltliner 2020

Wijn uit - Traisental

Fraai getypeerde Grüner Veltliner met veel aromatische expressie van peer, citrus en witte bloemen. Opwekkend, sappig en heerlijk frisdroog van smaak met een goede lengte. Ideaal om zo te drinken, of in combinatie met lichte salades, visgerechten en kruidige tapas.

9,90 8,60 per fles

Aanbieding
2

Huber Traisental Zweigelt 2018

Wijn uit - Traisental

Oostenrijkse rode wijn met een krachtig aroma van rijpe zwarte bessen en bramen. De smaak is intens, sappig en vol: heerlijk bij verschillende vleesschotels en kruidige gerechten.

11,85

Vanaf 12 flessen 10,90 per fles

3

Huber Traisental Terrassen Grüner Veltliner 2020

Wijn uit - Traisental

12,30 per fles

Even geduld a.u.b.