De handgemaakte limoncello uit de regio Meierij ontwikkeld door 2 neven, geïnspireerd door de lokale bourgondische cultuur. De unieke smaak komt voort uit de aandacht tijdens het productieproces. Waarbij een combinatie van traditioneel macereren (trekken) van de schil in alcohol en het unieke destillatie proces van de overige schil wordt gebruikt.
Flesinhoud: 500 ml
Het was de geboorte van Francesco Berta in 1866 die de basis legde voor het familiebedrijf in prachtige distillaten en likeuren. Hij werkte sinds zijn kindertijd al in de wijngaarden en kelders.
Flesinhoud: 700 ml
De DiAnisè Sambuca is een licht bittere kruidenlikeur waarvoor vrijwel alleen maar anijszaad wordt gebruikt. Door middel van infusie, een systeem dat vergelijkbaar is met het gebruik van een koffiefilter of theezakje, worden de aroma's van de gemalen anijszaadjes overgebracht naar neutrale grappa.
Flesinhoud: 700 ml
De eerste op bourbon vaten gerijpte limoncello. Met een alcohol percentage van 30% en gerijpt op eikenhouten bourbon vaten is onze Bourbon Limoncello krachtig en complex van smaak. Een perfecte balans van whiskey en citrus.
Flesinhoud: 500 ml