Zoek op prijs
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Whisky

Chichibu Ichiro Whisky 70 cl

Chichibu Ichiro Malt & Grain is een uitstekende blended whisky die onder leiding van de bekende Ichiro Akuto is vervaardigd. Men kent hem als één van de meest invloedrijke personen op het gebied van Japanse whisky en hij is tevens eigenaar van de Chichibu distilleerderij.

Flesinhoud: 700 ml

77,50 per fles

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Glenfarclas 15 Years Single Malt Whisky

Glenfarclas 15 years is een lang gerijpte single malt whisky die al tijden tot het aanbod van deze familiedistilleerderij behoort. Deze single malt bottelen ze steevast met 46% alcohol en naar eigen zeggen doen ze dit zo doordat dit alcoholpercentage door de eerdere generaties van de Grant familie gekozen is als de ideale drinksterkte voor deze whisky.

Flesinhoud: 700 ml

75,00 per fles

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Bunnahabhain 12 Years Single Malt Whisky

Bunnahabhain 12 years is al jaren een cruciaal onderdeel van het kernassortiment van dit merk en tevens was dit de eerste single malt die hier onderdeel van uitmaakte. Deze whisky is voor het eerst op het toneel verschenen in 1979 en is hedendaags niet meer weg te denken uit het aanbod.

Flesinhoud: 700 ml

49,95 per fles

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Knob Creek RYE Whiskey

Als u een bourbon hebt, moet u ook een rogge hebben. Enigszins pittiger, omdat rogge het dominante graan is in het beslag en nog steeds vol smaak is van de Amerikaanse witte eiken vaten.

Flesinhoud: 700 ml

51,50 per fles

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Glendalough Double Barrel Single Malt Whisky

Glendalough’s single grain whisky is een lichte en florale whisky die een nieuw licht werpt op Ierse grain whiskey. Hij is gedistilleerd in een Coffey still uit een beslag van Ierse gemoute gerst en maïs.

Flesinhoud: 700 ml

37,00 per fles

Glendalough Single Cask Burgundy Grand Cru Cask

Deze fijne Ierse whisky kreeg veel extra smaak en diepgang door de bijzondere finish. Hiervoor werd namelijk een Grand Cru Bourgogne wijnvat gebruikt. Het betrof hier rode wijn van de pinot noir druif.

Flesinhoud: 700 ml

37,00 per fles

Even geduld a.u.b.