Zoek op prijs
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

whisky

Glendalough Double Barrel Single Malt Whisky

Glendalough’s single grain whisky is een lichte en florale whisky die een nieuw licht werpt op Ierse grain whiskey. Hij is gedistilleerd in een Coffey still uit een beslag van Ierse gemoute gerst en maïs.

Flesinhoud: 700 ml

Bunnahabhain 12 Years Single Malt Whisky

Bunnahabhain 12 years is al jaren een cruciaal onderdeel van het kernassortiment van dit merk en tevens was dit de eerste single malt die hier onderdeel van uitmaakte. Deze whisky is voor het eerst op het toneel verschenen in 1979 en is hedendaags niet meer weg te denken uit het aanbod.

Flesinhoud: 700 ml

Glenfarclas 15 Years Single Malt Whisky

Glenfarclas 15 years is een lang gerijpte single malt whisky die al tijden tot het aanbod van deze familiedistilleerderij behoort. Deze single malt bottelen ze steevast met 46% alcohol en naar eigen zeggen doen ze dit zo doordat dit alcoholpercentage door de eerdere generaties van de Grant familie gekozen is als de ideale drinksterkte voor deze whisky.

Flesinhoud: 700 ml

Glenkinchie Dist. Edition 2020 Single Malt Whisky

Deze Glenkinchie Distillers Edition 2008-2020 ontstaat door een vers Glenkinchie distillaat in eerste instantie meer dan een decennia op zowel Amerikaans als Europees eiken te laten rijpen. Na deze initiële rijpingsperiode volgt een narijping op vaten die voorheen amontillado sherry hebben bevat.

Flesinhoud: 700 ml

Chichibu Ichiro Whisky 70 cl

Chichibu Ichiro Malt & Grain is een uitstekende blended whisky die onder leiding van de bekende Ichiro Akuto is vervaardigd. Men kent hem als één van de meest invloedrijke personen op het gebied van Japanse whisky en hij is tevens eigenaar van de Chichibu distilleerderij.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.