Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op beoordeling

Geef wijn met een verhaal
Ontdek meer over de wijn én de wijnmaker

Verras uw relaties met een bijzonder wijncadeau!

Wijn cadeau geven is altijd leuk. En het wordt extra aantrekkelijk als de ontvanger in een sfeervolle videopresentatie kan zien waar de wijn vandaan komt, wie de wijnmaker is én hoe de wijn is gemaakt. Een unieke mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken! Deze korte film kunt u bovendien voorzien van een persoonlijke boodschap. Zo geeft u letterlijk een cadeau met een verhaal.

Bekijk de wijnen en bestel het wijncadeau


Zo geeft u een uniek wijncadeau:

Kies een wijn

Kies een wijn van de deelnemende wijnmakers.
(Azienda Stefano Accordini, Caruso e Minini, Weingut Thörle, Azienda Collefrisio, Chakana Estate, Herdade de São Miguel, Château Mourgues du Grès, Di Lenardo, Badet-Clément, Piqueras, Cantine Due Palme, Vivanco, Domaine de l’Arjolle, Domaine Coudoulet of Domaine Cesseras).

Uitgebreide wijnomschrijving

Bij deze wijn krijgt u een uitgebreide wijnbeschrijving én een kaartje met een QR-code. Door deze code te scannen, krijgt de ontvanger een sfeerimpressie van het domein en de wijnmaker.

Personaliseer uw geschenk

Maak uw cadeau extra persoonlijk, bijvoorbeeld met een bedankje voor de fijne samenwerking of een bijzondere kerstwens.
Dat kan door uw bedrijfslogo, een tekstboodschap of een eigen introductiefilmpje toe te voegen aan de videopresentatie. Dit kunnen wij – inclusief eventuele video-opname en montage – al verzorgen vanaf € 65,00 exclusief BTW.


Meer weten of meteen een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer! Ook kunnen we u meteen – ter inspiratie – een voorbeeld toesturen van een gepersonaliseerde video.

Maak nu een afspraak

Dubbel genieten van lekkere wijn
Even geduld a.u.b.